Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Poraďte 12"

o Navštíveno 2731x o
o 17.05.2007, 22:37 | Augi
Máte někdo nápad na 12" s impedancí 2 nebo 1 Ohm s vysokou citlivostí a zatížitelností kolem 500-600W.

Díky za tipy

o 17.05.2007, 23:37 | Midi34
co sonic ,2*2 a jsi na 1 ohm,ale asi to není to co jsi chtěl slyšet?
o 17.05.2007, 23:43 | Augi
No... Sonic asi neee...
o 18.05.2007, 06:18 | Crashpc
muzes jich tam dat vic? jaka cena? pokud jde o citlivost tak je to snad jasny..... ale ta cena je dulezita.
o 18.05.2007, 09:07 | Augi
cena? podle toho, co to bude ;-) Vic jich tam davat urcite nechci.
o 18.05.2007, 10:19 | prohifi.cz
mrkni na tohle, to by nezaujalo?

[ Link ]
o 18.05.2007, 17:52 | CarMedia.cz
co Powerbass? takový rozumný cenový kompromis.. Jinak si myslím, že splňuje tvoje požadavky.. [ Link ]
o 19.05.2007, 21:28 | Luke-Jeep
augi ma to bejt pro tebe? dej raci 2 desitky
o 19.05.2007, 21:30 | Augi
není místo :-(
o 20.05.2007, 07:04 | Crashpc
A proč ne sonic? to je zrovna jeden z těch kterej neni tak drahej na to co umí.
o 20.05.2007, 10:44 | Luke-Jeep
nabouranej počítač: protoze augi miri kapanek vejs ;-) vis nechce se mu na DaVinciho veset treba XTCcko :-) (nic proti Sonicu...!)
o 20.05.2007, 13:14 | Crashpc
Luke: no já mam dojem že zrovna sonic je jeden z těch vejš. alespoň za ty peníze. Pokud má na mysli nějakej reprák za 10k+ tak se zdržím této diskuse protože bych o těch reprákách musel mluvit velmi sprostě a neslušně....
o 20.05.2007, 13:28 | Cenda
nabourane PC> kolik tech menicu z teto tridy, co maji kluci na mysli, jsi prosim te slysel? Moc asi ne.
Augi > co MBQ PWE 304? Mel jsem 254 a hraje velmi dobre.
o 20.05.2007, 13:39 | Augi
Psal mi MaxxxT a bavili jsme se o PWH 302 ;-)
o 20.05.2007, 13:43 | Crashpc
Cenda: na tom nezalezi. za 10 hadru to musi vrazdit nadhernym zvukem a ne to co to je.......
o 20.05.2007, 14:17 | Cenda
Augi> nevim, za kazdou cenu bych do jednoho ohmu teda nesel.
Crashpc> zajdi si nekdy poslechnout poradny auto. I kdyz je fakt, ze v home-hifi za ty penize mas lepsi zbozi.
o 20.05.2007, 14:28 | Augi
Cenda: proč za každou cenu??? DaVinci já stabilní úplně v pohodě :-)
o 20.05.2007, 15:34 | Crashpc
Cenda: už jsem slyšel - záleží kdo co chce, ale SPL se dá řešit levnějšíma reprákama. kolik to pořádný auto stojí? o to mi šlo. Vím že to umí hrát hodně hluboko, a vypadá to pěkně, ale to mě moc nezajímá. Já jdu čistě po zvuku, a pokud to nebude vypadat jak v žumpě tak mi to nevadí :-) jsem mírně popuzenej i home hifi ale na tom nezáleží. Zasekl jsem se na PA protože na to co uměj je to hodně levný.
Augi: hheh jen aby.... ale přeju ti jen to nejlepší. nic ve zlym, fakt.....
o 20.05.2007, 16:16 | Cenda
Augi> neznam konkretni parametry, ale DF bude na 1/4 a zdroj bude dostavat na prdel, pujde bliz k svymu limitu. Nehlede na to, ze s dobrym menicem 400RMS staci.

zbourany pc> co jsi slysel a u koho? SPL nech stranou, o tom se tady nikdo nebavi a me taky nezajima. Stejne jako vzhled. SW se instaluje kvuli hloubce, jen pro dokresleni spodku. Ze ti PA trhaj na 70-150Hz (obrazne) hlavu je mi jedno. Jednou bych chtel slyset PA, ktery me presvedci, abych si ho koupil treba i domu. Zatim me nic nepresvedcilo, vzdycky slo o co nejvetsi bordel v prvnim pripade (coz je vzhledem k zamyslenemu pouziti odpovidajici).
o 20.05.2007, 16:31 | Augi
Cenda: O zdroj starost nemám, jen kvůli DF bych volil 2 Ohm...
o 20.05.2007, 18:42 | Crashpc
Cenda: slyšel jsem mam dojem Celestion v kufru favorita. Žádný bůůů ani trhání střev. prostě to hrálo. To žes slyšel něco špatnýho přece neznamená že to je celý z principu špatný. PA umí zahrát pěkně i na 40Hz, kde už veškěrý disco a podobný žánry dávno končej. PAček sem slyšel už daleko daleko víc - třeba Technics sloupobý co se jentaktak vešly ke stropu panelákovýho bytu, JBL, jednu eminenci..... V autě se to prostě musí naladit jinak, to dá rozum.

O co ti tedy jde když ne o krásu, SPL nebo jinou hovadinu? A to zastáváš autohajfaj plandáky +-2cm, s půlkilovou membránou (néli víc)? to ani nemyslíš vážně....
o 20.05.2007, 22:29 | audi ofil
crash bandicote co máš proti pulkilovejm membranam? s těma tvejma PA mužeš udělat akorat pa pa :)
o 21.05.2007, 00:05 | Cenda
Äugi> je otazka, jakej je DF na mono kanalu. V manualu je napsano DF>200, podle testu je vykon do 2ohm 476, ale hodnoty DF nejsou nijak oslnive. Navic Maxxx najel hodne zajimavy ceny za nove modely, i kdyz citlivost nebude podle tvych predstav (na SQ ale OK).

zbourane PC> myslel jsem z menicu, o kterych se tady bavime. Jako zminovane MB Quart Premium, JL Audio w3, w6, PL Aliante a pod. s odpovidajicim retezcem. Neodsoudil jsem PA, ale z toho, co jsem slysel, jsem si udelal svuj nazor - bordel, jde o to ozvucit velkou plochu, kvalita je druhotna. Porad rikam to samy - az uslysim neco, co bude hrat, zmenim nazor. O elektronicke hudbe se tady bavit nebudem, na tom poznas kulovy. Tam klidne PA budou excelovat diky vyraznemu pasmu "kicku".
A o co mi jde? Hlavne o zvuk.

Nicmene to tady zasirame Augimu OTckama, takze pokud chces dal diskutovat, pisni mi na mail, sam to taky rad nemam.
o 21.05.2007, 01:19 | Luke-Jeep
crash pc: ehmvis co je to DaVinci? konkretne Soundstream DaVinci? jeto nadhernej sedmikanal.. je to SQ zalezitost (nepocitam-li augiho ulet na macose:-D ) ja bych se klonil k nejakymu 2 ohmovymu JLu a nebo alliante ;-)

Augi vzpomen si na to jak to v aute vali konnymu a ten ma alliho v uzavrence... je dobre i diky ploche konstrukce - narves ho kamkoliv...
o 21.05.2007, 08:04 | Crashpc
audiofil: nepiš hovadiny, když nevíš co to ani znamená. Pápá udělej ty, a hledej si při tom reprák třeba s tunovou membránou.
Cenda: budu jedno PA stavět, a sám jsem strašně zvědavej co z toho bude. pak se uvidí....
o 21.05.2007, 12:54 | vinzek fa
Crashpc
audi ofil ma pravdu ty uz si jednou debatu z pa rozjel a sem zvedav co s tema pa ckama kdo udelate nabydl sem vam auto a zes jen at nekdo udela bednu
proc asi kdo udelal autohifiwoofer duvod bude jeho konstrukce aby vydrzel v aute
o 21.05.2007, 15:33 | Crashpc
hmotnost membrany nevypovida o tom jestli prezije. on ocividne nevi co mluvi. to cos rikal byl prapuvodni zamer ze kteryho ale 85 procent vyrobcu ma akorat srandu.

vinzek: ja budu velmi brzo stavet tu Deltu12LF.
o 21.05.2007, 19:22 | audi ofil
nic proti tobě Crashpc alevubec se nenavažej do me pulkolivky jasně že to neni duležitej parametr k tomu je celej reprak snad :-) prostě třemi slovy : všechno kromě PA. A to moje GZ to hochu vydrží a hlavně jak si řekl až to postavíš tak se uvidí zatím je to do větru takže kdo tu piše hovadiny.-) a jinak rozhodně lepši sq basák na 1 ohm než tvé zminovane repro tečka

foto k příspěvku  od audi ofil

o 21.05.2007, 20:22 | Augi
Hoši, díky, že mi to tu nezasíráte... ;-)
o 21.05.2007, 20:25 | audi ofil
sorry no ale ty PA sou všude víš já sem prostě musel
o 21.05.2007, 21:23 | Crashpc
audiofil: ja sem nerekl ze nevydrzi. Na vaze membrany docela zalezi. odviji se od toho pomerne hafo veci. od citlivosti, pres frekvencni charku az po vyslednej zvuk, vychylku repra, barvu zvuku atd atd......
o 22.05.2007, 00:04 | vinzek fa
Augi
zkusil bych ten Powerbass neni vubec spatne nebal bych se ho

audi ofil krasnej sw
Crashpc az vydrzi tvoje pa co tohle GZ tak tomu budu rikat reprak
o 22.05.2007, 07:30 | clarion
Sorry za OT, ale musím...
Zatiaľ som videl jedno rogalo, ale určite raz postavím raketoplán... Asi tak mi prídu niektoré príspevky :D :D :D
o 22.05.2007, 09:44 | Nismo.Power
já mám MBQ a sem spokojenej .......... 12" 500RMS / 2x2 / ale citlivost asi 85 :)) ale zvouček jum jum :)
o 22.05.2007, 10:05 | Augi
Nismo: čím to krmíš? Předpokládám zapojení 1 Ohm?
o 22.05.2007, 10:45 | Yawor
clarion : :o))))))))))))))))))))))
o 22.05.2007, 12:54 | Luke-Jeep
clarion to konecne popsal tak jak to doopravdy je :-D
o 22.05.2007, 20:38 | Crashpc
vinzek: pullitr piva na membrane to taky snese, ale hlavne ze to hraje, o to jde prece nejvic.

clarion: nev, videl sem rogalo vytazeny z jedny bedny, a prasecky dany do plata kufru facka, a uz takhle to bylo docela letadlo, ze bych to za hifika nevymenil. v tom je ten problem. a tak si postavim taky, ale v bedne s vedomim vsech parametru atd.....
o 22.05.2007, 20:53 | vinzek fa
2 Crash: hele a jak dlouho se zabyvas autohifi?

foto k příspěvku  od vinzek fa

o 22.05.2007, 21:03 | FSAL
na to, ze mu je 19, tak zajiste uz leta na to, aby vedel co je nejlepsi na ozvuceni auta a vsechny nas tady preucil na PA :D
o 22.05.2007, 21:49 | Crashpc
FSAL: nene, kolikrat mam opakovat ze autohifi repro nemusi bejt spatny? a to ze se prodava aspon 80 procent smejdu za strasny prachy? proste lestenky nejnalestenejsi?? nejde o princip nebo konstrukci, topologii, styl, typ a ja nevim co jest2 reproduktoru ale o to ze jednotlivy kusy sou za ty prachy smejdy....

ver mi ze za 5 let, kdyz se snazis, se toho da naucit vazne hodne. nekdo se to nauci ridit za 5 let, nekdo se to nedokaze naucit 20 at uz z jakychkoli duvodu. Mas snad nejaky dukazy o tom ze to nejde? kazdej sem hazi absolutni hovadiny, zadny fakta. ja se ale uz nebudu hadat kdyz mate vsichni klapky na usich.....jen si tam dejte ty watty......
o 22.05.2007, 23:18 | vinzek fa
Crashpc
techto debat tu bylo mraky ty tvoje nastudovane fakta sou k nicemu je to docela tezka laborace ozvucit diskoteku nebo auto je sakra velkej rozdil
tak si odkrej klapky z usi koukal sem i po PA a dost z nich je horsi nez autaci
o 23.05.2007, 00:17 | Crashpc
v čem prosimtě jsou horší? a ve stejný ceně? nechtěj mě rozesmát.
kdo řekl že jsou k ničemu? a jak to víš? jsi snad bůh že o tom můžeš rozhodovat?
laborace to je těžká, to máš pravdu, ale z 99% se tu bavíme o SPL a tam prostě není a nikdy nebude o čem.....
o 23.05.2007, 00:24 | vinzek fa
kolikrat si napsal ze SW do auta je horsi vim ze si nepsal o vsech ale stale meles o pohonech u SW do aud mnohdy maj lepsi pohon nez nejake PA
jak sem psal ty fakta z papiru sou na nic ne vzdy ale neni to vzdy tak co spocitas ne buh ale skusenost kluku

Augi: omlouvam se za vsecky OT
o 23.05.2007, 00:28 | Augi
vinzek fa: co nadělám, no... už jste se rozkecali a nejsem takovej had, abych napsal moderátorovi, aby vás smáznul...
o 23.05.2007, 00:32 | Crashpc
ne, jde mi o to že "k ničemu" a to je omyl.... chápu že odchylky od výpočtů se dějou, ale když padá kámen z mý ruky na zem, tak je sakra velká pravděpodobnost že tam dopadne. pokud tam nemam nohu (což je překážka v podobě toho prostoru v autě :-) )

Ano ano, některé mají silnější pohon, bohužel ale ne dvojnásobně, zato tíha membrány a někdy i tuhost kmitacího systému jsou třeba trojnásobné :-D což totálně stírá nějakejch pár jednotek silovýho faktoru repráku.
Proto mají vinzku obecně hifi reproduktory malou citlivost - tento poměr je horší, a proto se zesilovači s reprákem hůře hýbe = méně akustického tlaku při daném výkonu. Není to na škodu, ale v SPL dragách je to dosti "brzda"...

nechceš to nějak řešit na ICQ nebo mailech, opravdu to tu zasíráme :-D
o 23.05.2007, 00:35 | vinzek fa
muzes to hodit do ostatnich a zalozit nove prispevek jinak bych se kouknul na ten Powerbass nemusi bejt vubec spatnej ja o tom taky premejslim az budu hledat neco do normalniho auta akurat chci 3XL
o 23.05.2007, 00:45 | Crashpc
Abych řekl pravdu, tak bych do auta bral toho sonica, a i přestože sem nenašel parametry, ten Powerbass nevypadá zle. Nemám ale prachy na opravdu kvalitní autohifi repro, a ty za 2000 nejsou a nebudou kvalitní....
A ten Emphaser - třeba EI12S4 a EX12T4 by nemusely bejt vůbec špatný.

Augi: trochu dobročinnosti po tom tyranství - kolik bys do toho reproduktoru s ozvučnicí/bez ? vrazil???
o 23.05.2007, 00:49 | Augi
Crashpc: viz výše:

18/05/2007 09:07 Augi
cena? podle toho, co to bude ;-) Vic jich tam davat urcite nechci
o 23.05.2007, 06:09 | Vita_Megane
2 crash: jen tak mimochodem parametry mas tu: [ Link ]
o 23.05.2007, 08:25 | Crashpc | Upraveno: 2007-05-23 08:31:22
Augi: hjeh, to je jasný, tak ale asi nepudeš do nějakýho conrada za 500 nebo Agressora za 50k že???

Vita: aaa :-) myslel jsem ten powerbass :-)
o 23.05.2007, 08:28 | Vita_Megane
no vzdyt to je Carpower - sonic
o 23.05.2007, 08:32 | Crashpc
nestihl sem to přepsat - seknul jsem se.... :-D jasně, má to tam i napsané ale já jsem hlava vymydlená...
o 23.05.2007, 09:05 | Augi
Crashpc: já myslím, že zadání je nahoře. Chci SQ, to je jasný, kolem 500W rms a 12"... To spoustě lidem jako zadání stačilo a pochopili to ;-)
o 23.05.2007, 09:36 | MaxxT
chudak Augi.. :o) Jinak.. je doma.. kdybys ho chtel :-D
o 23.05.2007, 10:49 | Crashpc
Augi: končím v tomhle tématu - chtěl SQ, a v tomhle případě je počet wattů něco jako barva potahů na sedačkách v autě. Jasný to vůbec neni.
o 23.05.2007, 15:56 | m.stepanek
2 Crashpc: Dívím se, že si měl tak dlouho trpělivost :) Náhodou jsem narazil na tohle forum a jen se musel pousmát, v lepším případě však zabrečet nad některými příspěvky. Proto tímto nechci zatracovat vše co je výše uvedené, ale lidská blbost prostě někdy nejde přehlédnout. Jak může někdo napsat, že v PA jde hlavně o řev na úkor kvality. Tohle opravdu mluví za vše.....příjemný poslech hifi reproduktorů /za ty úžasné peníze to přece musí hrát, néééé? :)))
o 23.05.2007, 16:34 | Tuner#2
Koukám že autohifi zavalili lidi z jiného fóra a melou tu jeden nesmysl za druhým :o))
o 23.05.2007, 16:50 | m.stepanek
2 Crashpc: add stavba..písni na mail
o 23.05.2007, 18:38 | Cenda
m.stepanek> rad si zajdu poslechnout sestavu, ktera muj nazor na PA zmeni. Psal jsem, ze vychazim z toho, co jsem doposavad slysel.
o 24.05.2007, 14:40 | All
Promiň Michale, trochu ti to tu zaseru. Tohle se už ale nedá číst.
Crashpc se stejně projevuje na Autohifi. Na tomtéž Autohifi kde měla spousta nounejmů plné huby PAček. Nabídl jsem k dispozici svoji instalaci s vcelku solidními zesíky, nabídl jsem, že zaplatím PAčko, kompletní materiál na stavbu a bednu i postavím. Měl jsem dvě podmínky. První byla, že dotyčný pindal vystoupí z anonymity. Druhá byla, že sám navrhne konstrukci bedny pro PAčko. Dohledejte si tu diskusi. Pokud nechcete doplním, že tato nabídka se setkala jedině s reakcí typu "to by mohl říct každej", "nestojíš mi za to" a pod. Důsledek byl ten, že pindalové načas zavřeli hubu. Jinak jako Cenda. Ještě jsem neslyšel PAčka, která by zahrála. Bordel a bránice naruby to jóóó. Důkazem budiž třeba ozvučení hlavního sálu Boby centra.
Dlouho, opravdu dlouho jsem na toto fórum nic nepsal a zůstanu u toho. Crashpc píše svoje názory za každou cenu všude a to mi nedalo. Zmlknul jen jednou když se dověděl, že průtok proudu je přímo závisly na napětí. Dohledejte si tu diskusi nebo raději všechny ty diskuse. Jsou dost zajímavé. Neznalostí rozdílností "amerických" modelů rádií počínaje přes kapacitory a elektroinstalační kabely za třicet kaček konče příklady napájení automatické pračky ve vztahu k napájení audio instalace v autě. Mně to stačí a myslím, že jsem to dal dostatečně najevo i na Autohifi.
o 24.05.2007, 14:57 | Augi
All: Díky za osvěžení... :-)
o 24.05.2007, 16:00 | All
Ještě naposled ... pár těch diskusí.
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]

o 24.05.2007, 16:04 | Crashpc
ja si na tom ale porad stojim. Vyrobce proste nebyl zretelne poskytnout info o tom ze vyrabi vic revizi. co na tom. nikde zase neni zadnej dukaz.
All: to s tim PA jsi nabizel me?? kde to je? asi jsem te nepochopil. a co z toho az to bude stat? pak se to vyhodi?
o 24.05.2007, 16:12 | All
Jdi do háje. Nebudu ti furt opakovat, že teorie je nádherná ale že zelený je strom života. Tu nabídku si dohledej. Je to asi tak 3/4 roku nebo rok. Tos tenkrát nevěděl ani o PAčkách ani o autohifi. Také jsem si nevšim, že bych v souvislosti s touto nabídkou jmenoval tebe. Je jedno co by se s tím pak stalo. Byl jsem ochoten ty prachy prostě obětovat a byl jsem ochoten poopravit svůj názor na PAčka v případě, že to bude dobré. Prostě si to dohledej. Mně to už za to nestojí.
o 24.05.2007, 16:43 | Crashpc
All, nemrac se tak. doposud jsi jediny kdo se udrzel a mluvil k tematu. Dne dopoledne jsem obednaval drevo a tak postavim, a jak postavim, tak prijedu :-]
o 24.05.2007, 17:12 | All
To že nepíšu neznamená, že nečtu. Moje pozvání, až budeš mít postaveno, platí. Jen to moc nezveřejňuj. Oni tady ty starý psi znají můj xicht a ví jak ke mně dorazit neboť se u mně občas někdo z nich staví. Nasrals dost lidí takže bych čistou náhodou mohl mít v jeden den nezaviněnou vícenásobnou návštěvu. Dodržuj inkognito.
Dovolím si ještě jedinou věc. Pokud souhlasíš pozvu na ty zkoušky lidi se zkušenostmi a dobrýma ušima. Nespoléhal bych jen na sebe a nezaujatý soud by byl vcelku užitečný.
o 24.05.2007, 17:25 | Crashpc
All: super. pokud me chce nekdo stale sundat a ma na to tolik energie aby prijel, tak to jen o necem vypovida.... oki, nejak se domluvime.
o 24.05.2007, 22:43 | Deathrabbit
Fíííha.... tak na toto som veeeľmi zvedavý... dúfam, že výsledok toho "testu" tu potom zverejníte, alebo na autohifi.cz...tiež dúfam, že Crashpc necúvne...(že necúvne All to som si istý :)...tak veľa štastia chlapci!
o 24.05.2007, 23:44 | Crashpc
Deathrabbit: už je příliš pozdě :o) samozřejmě že do toho jdu a necouvnu též. není to žádná sázka a tohle zajímá (po přičichnutí) i mě a proto to postavím jako svojí hudbu.... Ten zpropadený šmejdský reprák stojí jen asi 1800 :o) takže 3000 za celý sub jak sem řikal... Tady máte tedy definitivní a jasnej ortel kde se upisuji ďáblu, že když to nesplnim tak to uvidí mraky lidí a budu na internetu vážně pohřben :-) To je, si myslím fér. Teď ještě jak to dopadne.

Kluci z Baumaxu mají nějakej fofr, a dřevo mi dodají až 1.6. docela mě s tim nakrkli ale jinde to jentak ve stejnym čase a ceně asi neseženu..... Kabeláž se začne tahat už "kolem" teď , a tak to snad pak půjde ráz na ráz. ale v tom kufru bude mraky práce....

kdybyste viděli jak si tim svym jednáním seru na hlavu :-D částečně máte pravdu, ale mám z toho srandu a jdu do toho vždy. Dnes jsem se téměř oficiálně vsadil, že skočím 5.5m do dálky za dvě kila hovězí svíčkový :o) už se píše i formální smlouva :-) ze života člověk musí něco mít. Když to skočim, tak se budu cejtit "nedotknutelný" a ještě se nažeru a když ne, tak budu koukat na tu vítězovou mastnou držku, jak se pere kilama svíčkový :o)
o 25.05.2007, 06:44 | vinzek fa
Crashpc Kluci z Baumaxu z ceho to chces prosimte delat z palubek bo co
o 25.05.2007, 08:44 | Crashpc
? vinzku, tys nikdy nebyl v Baumaxu? maj tam veškeré typy "dřeva" v deskách, a tak si tam můžeš vybrat cokoli, od nějakého bukového masivu přes surovou dřevotřísku, MDF, lamino atd.....

kupoval jsem tam dřevo na plato, na spodní desku nad rezervu, protože ta původní sololitová je k ničemu a nedrží tvar, a na ozvučnici.Možná ještě něco vymyslim na vyrovnání postranních stěn kde je blatník s tlumičema, protože ty boule jsou vážně nic moc....
o 25.05.2007, 09:26 | Vita_Megane
no ne vsude maj v baumaxu MDF kdyz sem se tmk kdysi ptal tak nevedeli co to je
o 25.05.2007, 09:34 | Crashpc
Hah, tak to jsi se bohužel asi střetl s podavači, a ne prodavači. vážne nemam rád když někdo na svou práci uplně kašle. Tak to pak jo. Já měl aspoň to štěstí že máme vybavený Baumax, a tak jsem si mohl nechat uříznout prakticky cokoli. bohužel ne hned....
Myslel jsem si že Baumax má své krámy sesynchronizované s podobným inventářem, ale ono asi ne....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3278 sekund.